Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Πέρασε άλλη μια επιτυχημένη μέρα για τον Σύλλογό μας. Τα παιδικά τμήματα του συλλόγου μας παρουσίασαν χθες το βράδυ στην Πλατεία Λευκονοίκου, με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακούς χορούς από την Λέσβο και από διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου μας συμμετείχαν και άλλα δύο παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών. Του Συλλόγου της Επάνω Σκάλας Μυτιλήνης με δασκάλα την κ. Αντωνία Βελισάρη και της Αναπτυξιακής Εταιρίας Μεσοτόπου με δάσκαλο τον κ. Ευθύμη Σαραντίδη. Συμμετείχαν επίσης και παιδιά του Συλλόγου της Αγίας Φωτεινής Συκαμινέας, Σύλλογος ο οποίος συνεργάζεται με τον δικό μας Σύλλογο και που κι αυτά τα πήγαν περίφημα.

Όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) έδωσαν την ψυχή τους γιατί πραγματικά έζησαν αυτό που έκαναν. Συγχαρητήρια λοιπόν σ΄όλα αυτά τα παιδιά αλλά και στους γονείς των παιδιών που τα εμπιστεύθηκαν στον Σύλλογο και που από μικρά αρχίζουν και αυτά να καταλαβαίνουν ότι ο Πολιτισμός είναι η Παράδοση του κάθε τόπου. Ένα μεγάλο μπράβο και στην δασκάλα μας την κ. Ρένα Γρηγορίου που με την επιμονή και υπομονή της κατάφερε τα παιδιά αυτά να αγαπήσουν αυτό που κάνουν και να το παρουσιάσουν με επιτυχία.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να τα καμαρώσουμε και πάλι να χορεύουν αλλά και να επανδρώσουν σιγά - σιγά και τα μεγάλα τμήματα του Συλλόγου.

Παιδιά και γονείς μπράβο σας και σας ευχαριστούμε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου