Προγραμματισμένες εκδηλώσεις 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογός Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας μετά το προηγούμενο πολύ επιτυχημένο έτος λειτουργίας του, όπου πραγματοποίησε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μόλυβο και αλλού, ξεκινάει και φέτος κάνοντας μια πρώτη αναφορά των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει και ενημερώνει σχετικά τα μέλη και τους φίλους του.

Το χορευτικό στο Χωριό του Αη Βασίλη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας εύχεται Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά σ΄όλα τα μέλη του χορευτικού αλλά και του Συλλόγου. Υγεία Χαρά και Ευτυχία σ' όλους προσωπικά αλλά και στις οικογένειές τους. Ευχαριστεί επίσης για την συμμετοχή και την παρουσία τους στην εκδήλωση που έγινε στο χωριό του Αη Βασίλη, στη Μυτιλήνης.

Αναφέρει "Εμείς δείξαμε με την παρουσία μας ότι το χορευτικό μας δίνει τα πάντα για την διατήρηση της παράδοσης και της προβολής του τόπου μας."

 

Γενική συνέλευση του Χορευτικού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας "Ο Μόλυβος" πραγματοποίησε τη Δευτέρα στις 26 Νοεμβρίου την ετήσια τακτική του γενική συλέλευση.

Γενική συνέλευση του Χορευτικού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Δ.Ε. Μήθυμνας "Ο ΜΟΛΥΒΟΣ" καλεί όλα τα μέλη του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 26/11/2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19,00 στην αίθουσα του χορευτικού.

Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Την Κυριακή,15 Ιουλίου, στην πλατεία Λευκανοίκου διοργανώθηκε το Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Τα μικρά παιδιά μας γέμισαν με αισιοδοξία αφού μας έδειξαν ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον βασισμένο στην παράδοση.

Προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις 2012

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας "Ο Μόλυβος" προγραμματίζει τις πολιτιστικές του παρουσίες για το καλοκαίρι του 2012. Νέος σύλλογος που τα οικονομικά του δεν του επιτρέπουν περισσότερα πράγματα, όμως δίνουν ένα χέρι βοήθειας στο Μόλυβο που το χρειάζεται αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εμείς σας ευχαριστούμε.